3.0 Update #1 – Vragen en antwoorden

Eindelijk is het officieel bekend: DroomCraft is bezig met een nieuwe map! Deze noemen we voor het gemak “3.0”, aangezien dit de derde map wordt die we gaan gebruiken.

De komende maanden kun je de bouwwerkzaamheden volgen op verschillende media: Als eerste op deze pagina, waar regelmatig updates over de map geplaatst worden; Als tweede op ons Twitter- en Instagramaccount; Als laatste via Youtube op het kanaal “DavincstyleGames”. Hierop zal wekelijks een video uitkomen met de nieuwste updates omtrent het park.

In dit eerste blogbericht de belangrijkste vragen over dit project:

Wanneer is het project te joinen?

Momenteel zijn we nog druk bezig met bouwen. In de toekomst zullen we testweekenden houden waarin we onze server zullen testen. De data van deze weekenden maken we bekend via onze social media kanalen.

Waarom een 3.0 map?

We merken dat de huidige server te groot is geworden voor het aantal gasten dat wij willen verwelkomen. Daarnaast is de huidige 2.0 map op een aantal punten sterk verouderd.

Wat zijn de grootste verschillen met de 2.0 map?

In de huidige 2.0 map werken wij voornamelijk met bestaande plugins en minecarts. 3.0 zal voor het grootste gedeelte draaien op eigen gemaakte plugins. Daarnaast zullen ook wij gebruik maken van models, waardoor de ervaring van het park nóg beter wordt!

Hoe kunnen we de bouw van de map volgen?

Op de eerste plaats via de blog. Daarnaast zal de huidige serie op Youtube zich meer richten op de bouw van de nieuwe map.

Houd ik mijn vip-rang?

Ja! Als je vip gekocht hebt, neem je deze mee naar de nieuwe map.

Wat gaat er gebeuren met de oude map?

De komende tijd zal de 3.0 map nog niet openen, en kun je de 2.0 map nog vaak bezoeken. Aan deze map zullen we niet veel aanpassingen meer doen, aangezien onze focus op de nieuwe map zal gaan liggen. Mocht de 3.0 map open gaan, houden we de oude map nog open, tot we merken dat de meeste spelers vooral op de 3.0 map spelen.