3.0 Update #2 – De Studio’s

In de DroomCraft-video van afgelopen woensdag (hier te vinden) is al een klein gedeelte van het park te zien geweest. Het spawngebied en het station met de creative- en survivalportals zijn al bijna af, net als het plein voor de studio.

Over de Studio’s gaan we het in deze update hebben. Bekend is dat een aantal attracties uit de huidige 2.0 map terug komen in de Studio’s. Zo komen Ratatouille en de Tower of Terror (met vernieuwde systemen en uiterlijk) in ieder geval terug. Verder zullen we een hoop nieuwe attracties openen.

Een van die attracties wordt “The guardians of the Galaxy Mission Trasta”. Deze attractie staat meteen bij binnenkomst in het park; sterker nog: je loopt er onderdoor als je de studio’s binnenkomt! De attractie wordt een Inverted powered coaster van Mack, zoals Arthur the ride in Europa park. Dit attractietype is uniek in de Minecraft-pretparkwereld.

Over het verloop en verhaal van de attractie verklappen we nog niks. Wel hebben we al een paar eerste foto’s van de bouw van de attractie!

Let op: deze screenshots zijn in 1.14 genomen. Een paar blokken zullen er anders uitzien dan in andere versies waar wij deze gebouwen in gebouwd hebben.

FAQ items aan het laden...