Bedankt!

Na zes mooie jaren hebben wij helaas het besluit genomen te stoppen met DroomCraft.

De laatste tijd hebben we gemerkt dat het steeds rustiger werd op de server. Om vernieuwing in onze map aan te brengen zijn wij gestart met de bouw van een compleet nieuwe map. Helaas lukte het ons niet altijd om genoeg nieuwe crew te vinden die ons hiermee kon helpen.

We willen uiteraard wel feestelijk afscheid nemen. We zullen onze deuren sluiten op 3 augustus, wanneer de server de magische leeftijd van 7 jaar heeft bereikt. Tot die tijd kun je het park én de creative-server blijven bezoeken. Houd verder onze socialmediakanalen in de gaten voor de activiteiten die wij tot die tijd op de server zullen houden.

We willen alvast alle bezoekers én iedereen die ons geholpen heeft bedanken voor de afgelopen jaren.

VIPS

De komende maanden zal er weinig voor bezoekers en VIPS op de server veranderen. Als je momenteel in het bezit bent van een VIP+ rang, kun je deze gebruiken tot 3 augustus. Deze rang (en VIP voor drie maanden) kan niet meer gekocht worden in onze webshop. VIP voor één maand kan nog wel gekocht worden.

Tot 3 augustus kan er ook nog gebouwd worden op de creative-server. Wat er daarna met de map gebeurt, lees je hieronder.

Creative

Tijdens onze jaren DroomCraft hebben we ook heel wat jaren een creative-server gehad. Helaas stopt deze ook. Maar omdat jullie zulke mooie bouwwerken hebben gemaakt en we deze niet voor jullie neus willen wegnemen, geven we jullie een mogelijkheid je plot(s) in eigen bezit te krijgen. Dit doen we in de vorm van Schematics. Hoe deze werken zie je in deze video.

Hieronder kun je je plot aanvragen: