Crew

Een server wordt niet zomaar gemaakt. Hier zit een heel team achter, verdeeld over verschillende gebieden: bouw, techniek, development en gastenservice. Wil je meer weten over een bepaald crewlid? Hieronder kun je lezen wat iedereen in de server doet.

Vincent – Davincstyle

Directeur

Als trotse oprichter van dit geweldige grote pretpark mag ik zeker niet klagen over de geweldige samenwerking tussen de medewerkers die elkaar steunen tijdens het bouwen en onderhouden van de server. Natuurlijk blijft het een simpel spel met het bouwen van blokken, maar wij duiken veel verder in het spel door verschillende technieken toe te passen waardoor de bezoekers meer plezier hebben dan op andere gemiddelde servers. We hopen hierdoor uniek te blijven met zowel techniek als parkmap! Heel veel speelplezier in DroomCraft!

Daan – AchtDaan

Directeur

Ik ben (Acht)Daan. Fan van pretparken. Ik zit in 4 VMBO-TL. Ik ga verantwoordelijk zijn voor de bouw.

Ik hoop dat jullie (binnenkort) van mijn werk kunnen genieten.

 

Martijn – the_martijn

Directeur

Hoi! Ik ben Martijn, misschien wel beter bekend als MartijnTours. Ik zit al een aantal jaartjes bij DroomCraft. Ik ben begonnen als bouwer. Zo heb ik onder andere meegeholpen aan het Frozen-kasteel en de renovatie van het havengebied. Later heb ik geholpen bij de gastenservice en tegenwoordig beheer ik de website en de social media.

Zie ik je snel? Oja, voor ik het vergeet; mijn skin is een Cyndaquil.

Jason – PutYourJason

Ontwikkelaar

Ik ben Jason (ook wel PutYourJasOn of .json). Mijn voornamelijkste taak is het maken van plugins. Super enthousiast word ik van het creëren van nieuwe ervaringen in de server. Ik hoop je snel tegen te komen in DroomCraft.

Robin - TheDejavuNL

Ontwikkelaar

 

Joren - joren2087

Ontwikkelaar

Ik ben geboren en getogen in de Belgische provincie Antwerpen, dus voor de Belgen onder ons goed nieuws! Mijn functie is Ontwikkelaar, dus mijn taak is het ontwikkelen van plugins voor de server. In mijn vrije tijd doe ik verschillende activiteiten waaronder computerspelletjes (Eurotruck, Dirty Bomb, minecraft, Csgo, etc.), wat experimenteren met codetalen, enz. Als je vragen hebt of een opmerking mag je het me altijd stellen op de server of op TeamSpeak. Hopelijk zie ik je snel in onze server! Groetjes!

Denise - 2003Denise

Gastenservice

Heey Hoii, ik ben Denise en in de server kun je mij herkennen als 2003Denise. Ik doe een opleiding op het grafisch lyceum. Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk aan winkelen, feesten en computeren.

In de server dien ik als gastenservice, dat houd in dat ik erg actief met de bezoekers ben en er graag een praatje mee maak, ook let ik natuurlijk op de chat. Hopelijk zie ik je snel op de server, tot dan!