FAQ

DroomCraft is te bezoeken op de Java-versie (computer) versies 1.8 t/m 1.14. We raden aan de stappen te volgen van “Beste ervaring” op de informatiepagina van deze website.

Er zit een verschil tussen VIPS en Crew. VIP is een te kopen rang waarmee je kunt vliegen, toegang krijgt tot de creative-server en attracties kunt besturen. De crew onderhoudt de server. Dit kun je enkel worden als je aangenomen wordt via een sollicitatie op deze website.

Een ban is nooit zonder geldige reden. Als je een ban hebt ben je alleen in staat tot het bezoeken van onze fallbackserver (hub) waarin je een bericht krijgt met je banreden. Vragen over bans kunnen gesteld worden via het contactformulier.

Reclame maken voor andere servers is niet toegestaan. Ook is het delen van contactgegevens niet toegestaan (Denk hierbij aan Skype-, Twitter-, Facebook- en WhatsAppgegevens).

Met een VIP-rang of Level 10 is het mogelijk om te vliegen.

Kijk in het attractiemenu (te vinden in het Magische DC-Koffertje) of bij /warp status welke attracties zijn geopend. Is de attractie waar jij in wilt gesloten? Vraag even aan een VIP of crewlid om de attractie te openen. Is er niemand online die een attractie kan openen? Dan zijn er altijd nog een hele hoop automatische- of loopattracties.

Met de mediarang is het makkelijker beelden te schieten in het park. Deze rang wordt uitgedeeld door de crew na overleg. Neem contact met ons op wanneer je denkt dat je hier in aanmerking voor kunt komen.

Voor je naam in de chat staat welk level je bent. Hoe langer je in de server bent, hoe hoger je level gaat worden. Je speeltijd is te bekijken met het commando /ar check

Level 2 – 200 minuten spelen ( 3 uur en 20 minuten spelen )

Level 3 – 400 minuten spelen ( 6 uur en 40 minuten spelen )

Level 4 – 800 minuten spelen ( 13 uur en 30 minuten spelen )

Level 5 – 1600 minuten spelen ( 27 uur spelen ) 1 dag + 3 uur

Level 6 – 3200 minuten spelen ( 54 uur spelen ) 2 dagen + 6 uur

Level 7 – 6400 minuten spelen ( 108 uur spelen ) 4 dagen + 12 uur

Level 8 – 12800 minuten spelen ( 216 uur spelen ) 9 dagen

Level 9 – 20000 minuten spelen ( 333 uur spelen ) 13 dagen

Level 10 – 30000 minuten spelen ( 500 uur spelen ) 20 dagen

Ongepast gedrag in de creative-server of in de chat is te melden via het contactformulier of door screenshots te sturen naar onze mail.

De creative-server is een extraatje voor VIPS. Alleen deze kunnen de server bezoeken.

FAQ webshop

In onze webshop kan je een bestelling plaatsen door het gewenste product te kiezen en dan te klikken op bestellen.

Tijdens het bestelproces kan je foutieve gegevens verbeteren door op de stap te klikken waar je de fout hebt gemaakt. Hier kan je jouw gegevens aanpassen. Kom je erachter dat je na jouw bestelling foutieve gegevens hebt opgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via het contactformulier.


Op dit moment ondersteunen wij de betaalmethoden iDeal, PayPal en Mister Cash Bancontact.


VIP wordt automatisch geactiveerd als de betaling is geaccepteerd.

Als je VIP is geactiveerd kan je attracties besturen, vliegen in de server en bouwen in de creative-server. Verder krijg je in Minecraft een speciale VIP-rang en op TeamSpeak een speciale VIP-rang. Hiermee kan je de VIP lobby’s bezoeken (Neem contact op met een crewlid voor jouw TeamSpeak-rang).


Je hebt het wettelijke recht als klant om gebruik te maken van jouw herroepingsrecht van 14 dagen. Indien je hier gebruik van wil maken kun je contact opnemen via onze contactpagina. Hier is ook het modelformulier voor herroeping te downloaden.